Tanssien esittely

Aikuisbaletti:
Aikuisbaletissa tutustutaan klassisen baletin maailmaan ja sen perusliikemateriaaliin. Tunnilla edetään rauhassa omaa kehoa ja mieltä kuunnellen. Aikuisbaletissa tietoisuus omasta kehosta kasvaa ja monipuoliset tunnit tekevät hyvää ryhdille ja kehonhallinnalle, luovuutta ja tanssin iloa unohtamatta. Lisäksi tehdään tanssillisia sarjoja, joissa kehitetään mm. musikaalista suoritusta ja tanssi-ilmaisua sekä tutustutaan eri maiden karakteeritansseihin.Tehokkaat venyttelyt kuuluvat jokaiseen tanssituntiin. Aikuisbalettiin ovat tervetulleita aikuiset sekä yli 14-vuotiaat nuoret.

Alkeisbaletti ja baletti:
Balettitunneilla tutustutaan klassisen baletin perinteeseen. Tunneilla harjoitellaan klassista tanssitekniikkaa ja tyyliä sekä omaksutaan baletin terminologiaa. Lisäksi tehdään tanssillisia sarjoja, joissa kehitetään mm. musikaalista suoritusta ja tanssi-ilmaisua.

Breakdance:
Breakdance on lihaskuntoa ja koordinaatiota kehittävää tanssia. Rytmi ja hauskuus tulevat tanssitunneilla esille. Tunneilla harjoitellaan breakdancen perusasioita: Toprock, uprock, drops, footworks, spins, freezes, power moves.

Dancemix:
Dancemix -tunneilla harjoitetaan tanssitekniikkaa, tanssimisessa tarvittavaa kehon sulavaa liikkuvuutta sekä rytmin tuntemusta. Tanssitunneilla opetellaan jazz-ja showtanssin askeleita ja tanssisarjoja yksittäisistä liikkeistä yhtenäiseksi koreografiaksi. Musiikkina käytetään hiphopia, popmusiikkia ja paljon muuta. Tunneilla tehdään myös monipuolisia lihaskunto- ja notkeusharjoituksia tukemaan tanssia.

Satubaletti:
Satubaletti on lähinnä tanssileikeistä koostuva tunti, jonka tavoitteena on kehittää lapsen motoriikkaa, tasapainoa, rytmiikkaa sekä oman kehon tuntemusta. Tanssillisin keinoin lapsi oppii olemaan ryhmässä ja nauttimaan omasta liikkumisesta.

Streetdance:
Streetdance on hyvin monipuolinen katutanssi, joka ilmentää opettajansa tyyliä ja käsitystä lajista. Tunneilla keskitytään koordinaatioon, kehon hallintaan ja erilaisiin tanssisarjoihin, joissa yhdistyy hiphop, street ja jazztanssi.

Afrolattarit:
Afrolattarit on rento ilottelutunti. Kauden aikana tanssitaan mm. afroa, salsaa, sambaa, rumbaa, merengueta ja cha cha chaata. Tunti sopii nuorista aikuisiin. Hikitakuu!