Ajankohtaista

Kevätkausi alkaa 13.1.2020 alkavalla viikolla! Ryhmät löytyvät lukujärjestyksestä.
Tervetuloa mukaan entiset ja uudet tanssivat oppilaat 🙂

*****************************

Syyskokouksessa valittu uusi johtokunta on päivitetty yhteystietosivulle. Onnittelut valinnoista uusille jäsenille!

***********************************

EU:n tietosuoja-asetus (GDPR) astuu voimaan

Olemme lähestyneet jäseniämme toisinaan sähköpostitse kertoaksemme ajankohtaisista tapahtumista seurassamme. Haluamme tässä vaiheessa tarkistaa, haluatko jatkossakin tietoa meistä. Mikäli haluat, ei sinun tarvitse reagoida mitenkään.
Jos et kuitenkaan halua meiltä jatkossa sähköpostia, voit aina poistua postituslistoiltamme lähettämällä viestin salla.pakarinen@gmail.com.

***********************************

Leppävirran Tanssiseura on myös Facebookissa. Käy tykkäämässä, niin saat nopeasti tietoa seuramme tapahtumista 🙂  www.facebook.com/LeppavirranTanssiseuraRy