Ajankohtaista

Kevätkausi aloitetaan su 10.1.2021 ja muut ryhmät ti 12.1. ja to 14.1.2021. Seuraamme kuitenkin tarkasti alueen koronatilannetta, jonka muuttuminen voi vaikuttaa myös aloitusajankohtaan. Ryhmäläisiä tiedotetaan erikseen maskisuosituksista.  Tervetuloa tanssimaan!

Leppävirran Tanssiseuran johtokunta

*****************************

Syyskokouksessa valittu uusi johtokunta on päivitetty yhteystietosivulle. Onnittelut valinnoista uusille jäsenille!

***********************************

EU:n tietosuoja-asetus (GDPR) astuu voimaan

Olemme lähestyneet jäseniämme toisinaan sähköpostitse kertoaksemme ajankohtaisista tapahtumista seurassamme. Haluamme tässä vaiheessa tarkistaa, haluatko jatkossakin tietoa meistä. Mikäli haluat, ei sinun tarvitse reagoida mitenkään.
Jos et kuitenkaan halua meiltä jatkossa sähköpostia, voit aina poistua postituslistoiltamme lähettämällä viestin salla.pakarinen@gmail.com.

***********************************

Leppävirran Tanssiseura on myös Facebookissa. Käy tykkäämässä, niin saat nopeasti tietoa seuramme tapahtumista 🙂  www.facebook.com/LeppavirranTanssiseuraRy