Tanssiseuran kevätnäytös sunnuntaina 28.4.2019 klo 17.00 Vesileppis Areenalla!

Pääsyliput vain käteisellä: aikuiset 5 € ja 7-18v 2 €. Nuoremmat lapset ilmaiseksi.

Valoharjoitukset alkaen klo 15.00 – saat ryhmäsi tarkemman aikataulun ohjaajaltasi/opettajaltasi.

***********************************

EU:n tietosuoja-asetus (GDPR) astuu voimaan

Olemme lähestyneet jäseniämme toisinaan sähköpostitse kertoaksemme ajankohtaisista tapahtumista seurassamme. Haluamme tässä vaiheessa tarkistaa, haluatko jatkossakin tietoa meistä. Mikäli haluat, ei sinun tarvitse reagoida mitenkään.
Jos et kuitenkaan halua meiltä jatkossa sähköpostia, voit aina poistua postituslistoiltamme lähettämällä viestin salla.pakarinen@gmail.com.

***********************************

Leppävirran Tanssiseura on myös Facebookissa. Käy tykkäämässä, niin saat nopeasti tietoa seuramme tapahtumista 🙂  www.facebook.com/LeppavirranTanssiseuraRy